All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Non-traditional and minor cereals, their malting and other food use

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F05%3A%230000044" target="_blank" >RIV/25328859:_____/05:#0000044 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské

  • Original language description

    Variabilita chemického složení, nutričních a fyzikálních charakteristik sladů a jejich meziproduktů získaných ze zrna netradičních a minoritních cereálií - pšenice špaldy (Triticum spelta, L.), pohanky obecné (Fagopyrum esculentum Moench.) a nových materiálů ovsa setého (Avena sativa, var. nuda) a ječmene jarního (Hordeum vulgare, var. nudum, L.) s bezpluchým zrnem (hulless grain) za aplikace rozdílných sladařských technologií (obsahu vody, doby klíčení a teplot hvozdění) vytváří předpoklady pro přípravu nových výrobků vhodných jak pro pivovarské, tak i přímé potravinářské využití.

  • Czech name

    Netradiční a minoritní cereálie, jejich sladařské a další potravinářské

  • Czech description

    Variabilita chemického složení, nutričních a fyzikálních charakteristik sladů a jejich meziproduktů získaných ze zrna netradičních a minoritních cereálií - pšenice špaldy (Triticum spelta, L.), pohanky obecné (Fagopyrum esculentum Moench.) a nových materiálů ovsa setého (Avena sativa, var. nuda) a ječmene jarního (Hordeum vulgare, var. nudum, L.) s bezpluchým zrnem (hulless grain) za aplikace rozdílných sladařských technologií (obsahu vody, doby klíčení a teplot hvozdění) vytváří předpoklady pro přípravu nových výrobků vhodných jak pro pivovarské, tak i přímé potravinářské využití.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Food and food supplemets development on the base of cereals</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    21. pivovarsko-sladařské dny (Kvasný průmysl, 51, 9)

  • ISBN

    0023-5830

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    1

  • Pages from-to

    305-305

  • Publisher name

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Ústí nad Labem

  • Event date

    Oct 6, 2005

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article