All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Cereal Quality 2019

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F19%3AN0000029" target="_blank" >RIV/25328859:_____/19:N0000029 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Jakost obilovin 2019

  • Original language description

    Dne 13. 11. 2019 se v Kroměříži konala odborná konference „Jakost obilovin 2019“ pořádaná organizací Agrotest fyto, s.r.o. Hlavním bodem programu bylo seznámení účastníků s kvalitou potravinářských obilovin sklizně 2019 v České republice, a to s technologickou jakostí pšenice a žita, ječmene a obsahem mykotoxinů v těchto obilovinách. Na programu byly dále přednášky zaměřené na aktuální situaci na trhu s obilovinami, zpracovatelskou kvalitu z pohledu reologického hodnocení, byly představeny novinky v odrůdové skladbě na následující rok a další přednášky. Cílovou skupinou konference jsou odborníci z řad zpracovatelů obilovin (mlynáři, pekaři), jejich laboratoří, nákupních organizací a vysokých škol.

  • Czech name

    Jakost obilovin 2019

  • Czech description

    Dne 13. 11. 2019 se v Kroměříži konala odborná konference „Jakost obilovin 2019“ pořádaná organizací Agrotest fyto, s.r.o. Hlavním bodem programu bylo seznámení účastníků s kvalitou potravinářských obilovin sklizně 2019 v České republice, a to s technologickou jakostí pšenice a žita, ječmene a obsahem mykotoxinů v těchto obilovinách. Na programu byly dále přednášky zaměřené na aktuální situaci na trhu s obilovinami, zpracovatelskou kvalitu z pohledu reologického hodnocení, byly představeny novinky v odrůdové skladbě na následující rok a další přednášky. Cílovou skupinou konference jsou odborníci z řad zpracovatelů obilovin (mlynáři, pekaři), jejich laboratoří, nákupních organizací a vysokých škol.

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Kroměříž

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    114

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce