All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Cereals in Human Nutrition 2019: Glossary of Cereal Terms - Overview, Growing and Breeding of Cereals - Chemical, Nutrition and Health View of Cereals - Technology and Processing of Cereals

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F19%3AN0000058" target="_blank" >RIV/25328859:_____/19:N0000058 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.ctpp.cz/data/files/obiloviny%20final%20web.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/obiloviny%20final%20web.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Obiloviny v lidské výživě 2019: slovník pojmů z cereální oblasti - přehled, pěstování a šlechtění obilnin - chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny - technologie a zpracování obilovin

  • Original language description

    V publikaci zaměřené na odborné pojmy z cereální oblasti je stručně shrnutý přehled pěstování a šlechtění obilnin, chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny a základní informace z oblasti technologie a zpracování obilovin, vytvořený mnoha odborníky v oboru. Cílem bylo poskytnout čtenářům co nejobjektivnější seriózní informace o všech významných aspektech této problematiky bez snahy zdůrazňovat v současné době vyzdvihovaná nebo naopak zatracovaná témata.

  • Czech name

    Obiloviny v lidské výživě 2019: slovník pojmů z cereální oblasti - přehled, pěstování a šlechtění obilnin - chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny - technologie a zpracování obilovin

  • Czech description

    V publikaci zaměřené na odborné pojmy z cereální oblasti je stručně shrnutý přehled pěstování a šlechtění obilnin, chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny a základní informace z oblasti technologie a zpracování obilovin, vytvořený mnoha odborníky v oboru. Cílem bylo poskytnout čtenářům co nejobjektivnější seriózní informace o všech významných aspektech této problematiky bez snahy zdůrazňovat v současné době vyzdvihovaná nebo naopak zatracovaná témata.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů