Cereals in Human Nutrition 2019: Glossary of Cereal Terms - Overview, Growing and Breeding of Cereals - Chemical, Nutrition and Health View of Cereals - Technology and Processing of Cereals
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F19%3AN0000058" target="_blank" >RIV/25328859:_____/19:N0000058 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.ctpp.cz/data/files/obiloviny%20final%20web.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/obiloviny%20final%20web.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obiloviny v lidské výživě 2019: slovník pojmů z cereální oblasti - přehled, pěstování a šlechtění obilnin - chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny - technologie a zpracování obilovin
Original language description
V publikaci zaměřené na odborné pojmy z cereální oblasti je stručně shrnutý přehled pěstování a šlechtění obilnin, chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny a základní informace z oblasti technologie a zpracování obilovin, vytvořený mnoha odborníky v oboru. Cílem bylo poskytnout čtenářům co nejobjektivnější seriózní informace o všech významných aspektech této problematiky bez snahy zdůrazňovat v současné době vyzdvihovaná nebo naopak zatracovaná témata.
Czech name
Obiloviny v lidské výživě 2019: slovník pojmů z cereální oblasti - přehled, pěstování a šlechtění obilnin - chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny - technologie a zpracování obilovin
Czech description
V publikaci zaměřené na odborné pojmy z cereální oblasti je stručně shrnutý přehled pěstování a šlechtění obilnin, chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny a základní informace z oblasti technologie a zpracování obilovin, vytvořený mnoha odborníky v oboru. Cílem bylo poskytnout čtenářům co nejobjektivnější seriózní informace o všech významných aspektech této problematiky bez snahy zdůrazňovat v současné době vyzdvihovaná nebo naopak zatracovaná témata.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů