All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

CEREALS IN HUMAN NUTRITION 2019: Glossary of Terms from Cereal Technology

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F19%3AN0000083" target="_blank" >RIV/25328859:_____/19:N0000083 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22330/19:43918849 RIV/60461373:22350/19:43918849

  • Result on the web

    <a href="http://www.ctpp.cz/data/files/obiloviny%20final%20web.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/obiloviny%20final%20web.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    OBILOVINY V LIDSKÉ VÝŽIVĚ 2019: Slovníček pojmů z cereální oblasti: Přehled, pěstování a šlechtění obilovin: Chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny : Technologie a zpracování obilovin

  • Original language description

    Pracovní skupina "Obiloviny v lidské výživě" vydala v posledních letech (2015, 2016 a 2017) tři publikace, které se problematice obilovin v lidské výživě věnují – publikace byly věnovány současným poznatkům se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku, moderním trendům v mlýnské a pekárenské výrobě a nejnovějším poznatkům o obilovinách se zaměřením na problematiku sacharidů obilovin. V roce 2019 vyšla publikace „Slovníček“ – přehled pojmů z cereální technologie. V této publikaci najdou zájemci velmi podrobný přehled nejdůležitějších pojmů z oboru cereální technologie vytvořený kvalifikovanými odborníky. Publikace zvídavým čtenářům podává objektivní informace o všech významných aspektech této problematiky, které jsou v současnosti na internetu probírány i zkresleně.

  • Czech name

    OBILOVINY V LIDSKÉ VÝŽIVĚ 2019: Slovníček pojmů z cereální oblasti: Přehled, pěstování a šlechtění obilovin: Chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny : Technologie a zpracování obilovin

  • Czech description

    Pracovní skupina "Obiloviny v lidské výživě" vydala v posledních letech (2015, 2016 a 2017) tři publikace, které se problematice obilovin v lidské výživě věnují – publikace byly věnovány současným poznatkům se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku, moderním trendům v mlýnské a pekárenské výrobě a nejnovějším poznatkům o obilovinách se zaměřením na problematiku sacharidů obilovin. V roce 2019 vyšla publikace „Slovníček“ – přehled pojmů z cereální technologie. V této publikaci najdou zájemci velmi podrobný přehled nejdůležitějších pojmů z oboru cereální technologie vytvořený kvalifikovanými odborníky. Publikace zvídavým čtenářům podává objektivní informace o všech významných aspektech této problematiky, které jsou v současnosti na internetu probírány i zkresleně.

Classification

  • Type

    B - Specialist book

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    10700 - Other natural sciences

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

    978-80-88019-38-1

  • Number of pages

    73

  • Publisher name

    Potravinářská komora ČR

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS book