CEREALS IN HUMAN NUTRITION 2019: Glossary of Terms from Cereal Technology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F19%3AN0000083" target="_blank" >RIV/25328859:_____/19:N0000083 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/19:43918849 RIV/60461373:22350/19:43918849
Result on the web
<a href="http://www.ctpp.cz/data/files/obiloviny%20final%20web.pdf" target="_blank" >http://www.ctpp.cz/data/files/obiloviny%20final%20web.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
OBILOVINY V LIDSKÉ VÝŽIVĚ 2019: Slovníček pojmů z cereální oblasti: Přehled, pěstování a šlechtění obilovin: Chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny : Technologie a zpracování obilovin
Original language description
Pracovní skupina "Obiloviny v lidské výživě" vydala v posledních letech (2015, 2016 a 2017) tři publikace, které se problematice obilovin v lidské výživě věnují – publikace byly věnovány současným poznatkům se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku, moderním trendům v mlýnské a pekárenské výrobě a nejnovějším poznatkům o obilovinách se zaměřením na problematiku sacharidů obilovin. V roce 2019 vyšla publikace „Slovníček“ – přehled pojmů z cereální technologie. V této publikaci najdou zájemci velmi podrobný přehled nejdůležitějších pojmů z oboru cereální technologie vytvořený kvalifikovanými odborníky. Publikace zvídavým čtenářům podává objektivní informace o všech významných aspektech této problematiky, které jsou v současnosti na internetu probírány i zkresleně.
Czech name
OBILOVINY V LIDSKÉ VÝŽIVĚ 2019: Slovníček pojmů z cereální oblasti: Přehled, pěstování a šlechtění obilovin: Chemický, výživový a zdravotní pohled na obiloviny : Technologie a zpracování obilovin
Czech description
Pracovní skupina "Obiloviny v lidské výživě" vydala v posledních letech (2015, 2016 a 2017) tři publikace, které se problematice obilovin v lidské výživě věnují – publikace byly věnovány současným poznatkům se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku, moderním trendům v mlýnské a pekárenské výrobě a nejnovějším poznatkům o obilovinách se zaměřením na problematiku sacharidů obilovin. V roce 2019 vyšla publikace „Slovníček“ – přehled pojmů z cereální technologie. V této publikaci najdou zájemci velmi podrobný přehled nejdůležitějších pojmů z oboru cereální technologie vytvořený kvalifikovanými odborníky. Publikace zvídavým čtenářům podává objektivní informace o všech významných aspektech této problematiky, které jsou v současnosti na internetu probírány i zkresleně.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
10700 - Other natural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-88019-38-1
Number of pages
73
Publisher name
Potravinářská komora ČR
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—