Quality of wheat and rye from the 2021 harvest
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F21%3AN0000070" target="_blank" >RIV/25328859:_____/21:N0000070 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2021
Original language description
Prezentace on-line dne 10.11.2021. Prezentace informuje o výsledcích hodnocení kvality potravinářských obilovin ze sklizně 2021 na území České republiky. Je zaměřena na vyhodnocení zpracovatelské kvality potravinářské pšenice (557 vzorků) a žita (41 vzorků) podle požadavků příslušných norem (ČSN 46 1100-2, ČSN 46 1100-4). Výsledky jsou zpracovány pro celou ČR i jednotlivé kraje.
Czech name
Kvalita pšenice a žita ze sklizně 2021
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů