Risk analysis of contaminants in cereals offered for intervention – statement for the public intervention period from 1 November 2021 to 31 May 2022
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F22%3AN0000044" target="_blank" >RIV/25328859:_____/22:N0000044 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Analýza rizik výskytu kontaminujících látek v obilovinách nabízených do intervenčního nákupu – vyjádření pro období veřejné intervence od 1.10.2022 do 31.5.2023
Original language description
Odborná studie navazuje předchozí aktualizace původní studie vypracované v roce 2005. Jsou zde shrnuty aktuální údaje o výskytu fuzáriových mykotoxinů v ČR včetně navrženého metodického způsobu výběru vzorků pro analýzy SZIF. Na základě této aktualizace vypracoval SZIF metodiku “ Zjišťování a stanovení kontaminujících látek při intervenčním nákupu obilovin” pro aktuální období, která je dostupná na www.szif.cz.
Czech name
Analýza rizik výskytu kontaminujících látek v obilovinách nabízených do intervenčního nákupu – vyjádření pro období veřejné intervence od 1.10.2022 do 31.5.2023
Czech description
—
Classification
Type
H<sub>neleg</sub> - Results reflected in directives and regulations of a nonlegislative nature, binding within the competence of the given provider
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Regulation ID
SZIF_2022
Competence designation of competent authority
Státní zemědělský intervenční fond
Territorial validity of the result
A - Platnost pro Českou republiku (národní legislativní nebo nelegislativní předpis, národní norma)