The Roma community in the hotel and gastronomy services
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F15%3A%230000246" target="_blank" >RIV/25619161:_____/15:#0000246 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://kmkt.sk/files/files/c78c7-Kontexty_02_2015.pdf" target="_blank" >http://kmkt.sk/files/files/c78c7-Kontexty_02_2015.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Romská komunita v hotelových a gastronomických službách
Original language description
Cílem příspěvku je poukázat na možnost začlenění romské populace do hotelového a gastronomického průmyslu a tím přispět k národnímu sebeuvědomění Romů a k jejich integraci do společnosti. Mezi tradičním způsobem života Romů a Čechů existují rozdíly, které vyplývají z rozdílného pojetí života a způsobují vzájemné nepochopení.
Czech name
Romská komunita v hotelových a gastronomických službách
Czech description
Cílem příspěvku je poukázat na možnost začlenění romské populace do hotelového a gastronomického průmyslu a tím přispět k národnímu sebeuvědomění Romů a k jejich integraci do společnosti. Mezi tradičním způsobem života Romů a Čechů existují rozdíly, které vyplývají z rozdílného pojetí života a způsobují vzájemné nepochopení.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
AE - Management, administration and clerical work
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kontexty kultúry a turizmu
ISSN
1337-7760
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2015
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
4
Pages from-to
28-31
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—