All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Christmas Dishes of Czech Cuisine with Wines from the Czech and Moravian Wine Regions

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F16%3AN0000008" target="_blank" >RIV/25619161:_____/16:N0000008 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Párování vánočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí

  • Original language description

    Druhý z celodenních workshopů konajících se v rámci výzkumného projektu na Vysoké škole hotelové v Praze umožnil účastníkům připravit si a ochutnat tradičně české vánoční pokrmy. Součástí bylo i párování těchto pokrmů s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. Příprava pokrmů probíhala pod odbornou supervizí, účastníci byli vedeni k zamyšlení nad použitými surovinami i nad způsobem konzumace pokrmů s vánočním časem spojeným. Senzorickému hodnocení předcházel kvalitativní výzkum. Celkem tři chody sestávaly z rybí polévky, kapra se salátem a vánočky. Důležité bylo vyplnění hodnotících archů a závěrečná diskuse.

  • Czech name

    Párování vánočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí

  • Czech description

    Druhý z celodenních workshopů konajících se v rámci výzkumného projektu na Vysoké škole hotelové v Praze umožnil účastníkům připravit si a ochutnat tradičně české vánoční pokrmy. Součástí bylo i párování těchto pokrmů s víny z českých a moravských vinařských podoblastí. Příprava pokrmů probíhala pod odbornou supervizí, účastníci byli vedeni k zamyšlení nad použitými surovinami i nad způsobem konzumace pokrmů s vánočním časem spojeným. Senzorickému hodnocení předcházel kvalitativní výzkum. Celkem tři chody sestávaly z rybí polévky, kapra se salátem a vánočky. Důležité bylo vyplnění hodnotících archů a závěrečná diskuse.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50600 - Political science

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    50

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce