Analysis of development composition of ice cream in the last 150 years
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F16%3AN0000061" target="_blank" >RIV/25619161:_____/16:N0000061 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vsh.cz//file.php?id=375" target="_blank" >http://www.vsh.cz//file.php?id=375</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Analýza vývoje složení zmrzliny za posledních 150 let
Original language description
Na vývoji složení zmrzliny je možné do určité míry sledovat stravovací zvyklosti v různých dobách nedávné historie. Autory článku zajímaly změny složení zmrzliny v různých časových úsecích v ČR a v souvislosti se zavedení průmyslové výroby zmrzliny. Suroviny časově odlišných receptur na analyzovali z hlediska zdravé výživy. K tomu využili znalosti nutričních hodnot a látek, které se dnes do zmrzlin přidávají. Výsledky analýzy poskytují základní informace o celé problematice.
Czech name
Analýza vývoje složení zmrzliny za posledních 150 let
Czech description
Na vývoji složení zmrzliny je možné do určité míry sledovat stravovací zvyklosti v různých dobách nedávné historie. Autory článku zajímaly změny složení zmrzliny v různých časových úsecích v ČR a v souvislosti se zavedení průmyslové výroby zmrzliny. Suroviny časově odlišných receptur na analyzovali z hlediska zdravé výživy. K tomu využili znalosti nutričních hodnot a látek, které se dnes do zmrzlin přidávají. Výsledky analýzy poskytují základní informace o celé problematice.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
50600 - Political science
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník recenzovaných příspěvků mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání
ISBN
978-80-87411-75-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
47-54
Publisher name
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2016
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—