All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Matching Easter Dishes of the Czech Cuisine with Wines from Bohemian and Moravian Wine Regions

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F17%3AN0000004" target="_blank" >RIV/25619161:_____/17:N0000004 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí

  • Original language description

    Pětihodinový workshop – kterého se v několika fázích účastnily různé skupiny studentů z předmětů kulinářství, nápojové gastronomie a externí účastníci z oblasti gastronomie a hotelnictví – byl zaměřen na snoubení velikonočních pokrmů a moravských vín. Jedna ze skupin připravila pod vedením šéfkuchaře sezónní pokrmy, další skupina studentů obstarala přípravu degustační místnosti, správné prostření a obsluhu během senzorického hodnocení. S jednotlivými skupinami, které se podílely na přípravě i samotném hodnocení enogastronomických kombinací, proběhla v závěru skupinová diskuse. Ta měla za cíl odhalit bezprostřední dojmy účastníků a zjistit asociace, tradice a konotace pojící se s velikonoční gastronomií. Hodnoceny byly všechny možné kombinace 3 pokrmů a 4 vín.

  • Czech name

    Párování velikonočních pokrmů české kuchyně s víny z českých a moravských vinařských podoblastí

  • Czech description

    Pětihodinový workshop – kterého se v několika fázích účastnily různé skupiny studentů z předmětů kulinářství, nápojové gastronomie a externí účastníci z oblasti gastronomie a hotelnictví – byl zaměřen na snoubení velikonočních pokrmů a moravských vín. Jedna ze skupin připravila pod vedením šéfkuchaře sezónní pokrmy, další skupina studentů obstarala přípravu degustační místnosti, správné prostření a obsluhu během senzorického hodnocení. S jednotlivými skupinami, které se podílely na přípravě i samotném hodnocení enogastronomických kombinací, proběhla v závěru skupinová diskuse. Ta měla za cíl odhalit bezprostřední dojmy účastníků a zjistit asociace, tradice a konotace pojící se s velikonoční gastronomií. Hodnoceny byly všechny možné kombinace 3 pokrmů a 4 vín.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50204 - Business and management

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    50

  • Foreign attendee count

    3

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce