The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F21%3AN0000038" target="_blank" >RIV/25619161:_____/21:N0000038 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně
Original language description
Cílem odborného workshopu bylo připravit pokrmy tradiční české kuchyně a tyto pokrmy následně spárovat s pivními speciály ze zahraničí. Několik soutěžních týmů se utkalo o první místo v kategorii předkrmů, hlavních chodů a moučníků. Hodnocení zajistila tříčlenná odborná senzorická komise.
Czech name
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
50901 - Other social sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
20
Foreign attendee count
4
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce