Dining in the Baroque Period
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F22%3AN0000023" target="_blank" >RIV/25619161:_____/22:N0000023 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.refektar.eu/event/2022-stolovani-v-dobe-baroka/" target="_blank" >https://www.refektar.eu/event/2022-stolovani-v-dobe-baroka/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stolování v období baroka
Original language description
Cílem workshopu je přiblížit specifika stolování a dobové recepty z období baroka.
Czech name
Stolování v období baroka
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
50301 - Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Klatovy
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
75
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce