Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F22%3AN0000045" target="_blank" >RIV/25619161:_____/22:N0000045 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vshe.cz/veda-a-vyzkum/konference-vsh/konference/" target="_blank" >https://vshe.cz/veda-a-vyzkum/konference-vsh/konference/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
Original language description
Cílem workshopu bylo uvést účastníky do problematiky historie a výroby Champagne. Součástí byla degustace čtyř Champagne s navazujícím volným párováním šumivých vín s pokrmy. Diskuse byla věnována zejména rozdílům ve stylech vyráběných Champagne.
Czech name
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
50900 - Other social sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
27
Foreign attendee count
15
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce