All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Grain physical properties of different rye varieties (Secale cereale) and baking quality

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26296080%3A_____%2F10%3A%230000282" target="_blank" >RIV/26296080:_____/10:#0000282 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Grain physical properties of different rye varieties (Secale cereale) and baking quality

  • Original language description

    Žitné zrno je důležitou surovinou pro výrobu chleba ve střední Evropě. Vývoj nových nepřímých znaků může být využitelné ve šlechtění na vyšší kvalitu produktu. Odrůdy žita (3 standardní a jedno trstnaté) byly použity pro hodnocení. Byly sledovány vybranéfyzikální parametry obilek, které byly porovnány s kvalitativními parametry těchto vzorků

  • Czech name

    Grain physical properties of different rye varieties (Secale cereale) and baking quality

  • Czech description

    Žitné zrno je důležitou surovinou pro výrobu chleba ve střední Evropě. Vývoj nových nepřímých znaků může být využitelné ve šlechtění na vyšší kvalitu produktu. Odrůdy žita (3 standardní a jedno trstnaté) byly použity pro hodnocení. Byly sledovány vybranéfyzikální parametry obilek, které byly porovnány s kvalitativními parametry těchto vzorků

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GE - Plant cultivation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Proceedings of 5th International Congress FLOUR - BREAD'09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists

  • ISBN

    978-953-7005-21-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

  • Publisher name

    University of Osijek

  • Place of publication

    Croatia

  • Event location

    Croatia

  • Event date

    Jan 1, 2010

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article