Options for in-field assessment of forage quality: the future
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26296080%3A_____%2F21%3AN0000082" target="_blank" >RIV/26296080:_____/21:N0000082 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vupt.cz" target="_blank" >http://www.vupt.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti hodnocení kvality pícnin přímo na poli: výhled do budoucnosti
Original language description
Kvalitu konzervovaných krmiv určuje celá řada faktorů. Jedním z nejvýznamnějších faktorů v celém řetězci výroby je sklizeň. Správné načasování sklizně zajišťuje v krmivu optimální množství sušiny a energie. Tu se snažíme pro budoucí využití konzervovat - buď sušením, nebo fermentací.
Czech name
Možnosti hodnocení kvality pícnin přímo na poli: výhled do budoucnosti
Czech description
Kvalitu konzervovaných krmiv určuje celá řada faktorů. Jedním z nejvýznamnějších faktorů v celém řetězci výroby je sklizeň. Správné načasování sklizně zajišťuje v krmivu optimální množství sušiny a energie. Tu se snažíme pro budoucí využití konzervovat - buď sušením, nebo fermentací.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40101 - Agriculture
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů