All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Workshop for cheesemakers and cheesemasters

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F06%3AWS151106" target="_blank" >RIV/26722861:_____/06:WS151106 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Workshop pro sýraře a sýrařské mistry

  • Original language description

    Mikrobiologie : mikrobiální hodnocení mléka pro sýrařské účely, mikrobiologická kontrola zrání sýrů, stanovení laktokoků, laktobacilů, propionových bakterií a úrovně potencionálně škodlivé mikroflóry, použití živných médií technika zpracování vzorků, kultivace a hodnocení výsledků včetně praktických ukázek, vady sýrů a jejich možné příčiny mikrobiálního původu Chemická a technologická část: :hodnocení mléka pro sýrařské účely především z hlediska jeho složení, hodnocení ČMK , sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, technologie výroby sýrového zrna a formování mladých sýrů, solení sýrů, rozložení sušiny a vznik vad nemikrobiálního charakteru, zrání sýrů, aktivita vody, mikroflóra, jakost zralých sýrů, vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, ukázka aplikace vybraných kontrolních metod Výtěžnost, její kontrola, balení sýrů, prostředí, jeho kontrola

  • Czech name

    Workshop pro sýraře a sýrařské mistry

  • Czech description

    Mikrobiologie : mikrobiální hodnocení mléka pro sýrařské účely, mikrobiologická kontrola zrání sýrů, stanovení laktokoků, laktobacilů, propionových bakterií a úrovně potencionálně škodlivé mikroflóry, použití živných médií technika zpracování vzorků, kultivace a hodnocení výsledků včetně praktických ukázek, vady sýrů a jejich možné příčiny mikrobiálního původu Chemická a technologická část: :hodnocení mléka pro sýrařské účely především z hlediska jeho složení, hodnocení ČMK , sýření mléka a teplotní křivky na výrobníku, technologie výroby sýrového zrna a formování mladých sýrů, solení sýrů, rozložení sušiny a vznik vad nemikrobiálního charakteru, zrání sýrů, aktivita vody, mikroflóra, jakost zralých sýrů, vady mikrobiálního a nemikrobiálního původu, ukázka aplikace vybraných kontrolních metod Výtěžnost, její kontrola, balení sýrů, prostředí, jeho kontrola

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    VÚM s.r.o., Tábor, Soběslavská 841

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    14

  • Foreign attendee count

    0

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce