All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Detection of proteolytic microorganisms and their enzymes in milk (presentation)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3AKTREST09" target="_blank" >RIV/26722861:_____/09:KTREST09 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Detekce proteolytických mikroorganismů a jejich enzymů v mléce (prezentace)

  • Original language description

    Prezentace byla uvedena na Výroční konferenci komise potravinářské mikrobiologie Československé společnosti mikrobiologiské Třešť 18.5.-20.5.2009. Proteolytický potenciál v mléce (nativní proteasy, proteolytické bakterie a jejich enzymy) může být hodnocen třemi různými přístupy ? stanovení proteolytické mikroflóry, analýza změn v koncentracích dusíkatých látek a stanovení aktivity proteolytických enzymů. Nízká koncentrace enzymů a značná variabilita cílových analytů jsou nejzávažnější problémy chemických metod. A tak se mikrobiologická analýza zdá být účinnějším nástrojem pro provozní laboratoře mlékáren.

  • Czech name

    Detekce proteolytických mikroorganismů a jejich enzymů v mléce (prezentace)

  • Czech description

    Prezentace byla uvedena na Výroční konferenci komise potravinářské mikrobiologie Československé společnosti mikrobiologiské Třešť 18.5.-20.5.2009. Proteolytický potenciál v mléce (nativní proteasy, proteolytické bakterie a jejich enzymy) může být hodnocen třemi různými přístupy ? stanovení proteolytické mikroflóry, analýza změn v koncentracích dusíkatých látek a stanovení aktivity proteolytických enzymů. Nízká koncentrace enzymů a značná variabilita cílových analytů jsou nejzávažnější problémy chemických metod. A tak se mikrobiologická analýza zdá být účinnějším nástrojem pro provozní laboratoře mlékáren.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/2B06048" target="_blank" >2B06048: Microbiological risks at dairy processing - detection and preventative measures</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů