Membrane processing in food industry 2016
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F16%3AN0000089" target="_blank" >RIV/26722861:_____/16:N0000089 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.czemp.cz/cs/aktuality/seminar-membranove-procesy-v-potravinarstvi-podruhe-ve-strazi-pod-ralskem" target="_blank" >http://www.czemp.cz/cs/aktuality/seminar-membranove-procesy-v-potravinarstvi-podruhe-ve-strazi-pod-ralskem</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Membránové procesy v potravinářství 2016
Original language description
Uspořádání semináře o možnostech aplikace membránových procesů v potravinářském průmyslu.
Czech name
Membránové procesy v potravinářství 2016
Czech description
Uspořádání semináře o možnostech aplikace membránových procesů v potravinářském průmyslu.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: New technologies and new food products with membrane processes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Stráž pod Ralskem
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
32
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce