Interactive acquaintance of ČMSCH employees with the issue of the latest research results (review) of milk quality control for keeping records of QCZ milk production in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000041" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000041 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR
Original language description
Workshop: Českomoravská společnost chovatelů (ČMSCH): 20. 2. 2018, Hradištko; Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR; provedli: O. Hanuš, M. Klimešová, Z. Hegedűšová; VÚM Praha; témata: Mléčný potravinový řetězec; Mikrobiologie mléka a kvalita; Mléko, mastitidy, patogeny, rezistence vůči antibiotikům; Ztráty způsobené mastitidami; Rizika kvality mléka - mikrobiologická kontaminace, mastitidy, proteolýza a lipolýza; Technologické vlastnosti mléka, koagulace bílkovin a složky. Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR - vysvětlení významu hlavních ukazatelů kvality mléka a popis jejich dynamiky vývoje a současného stavu.
Czech name
Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR
Czech description
Workshop: Českomoravská společnost chovatelů (ČMSCH): 20. 2. 2018, Hradištko; Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR; provedli: O. Hanuš, M. Klimešová, Z. Hegedűšová; VÚM Praha; témata: Mléčný potravinový řetězec; Mikrobiologie mléka a kvalita; Mléko, mastitidy, patogeny, rezistence vůči antibiotikům; Ztráty způsobené mastitidami; Rizika kvality mléka - mikrobiologická kontaminace, mastitidy, proteolýza a lipolýza; Technologické vlastnosti mléka, koagulace bílkovin a složky. Interaktivní seznámení pracovníků ČMSCH s problematikou posledních výsledků výzkumu (rešerše) kontroly kvality mléka pro účely vedení evidence produkce mléka QCZ v ČR - vysvětlení významu hlavních ukazatelů kvality mléka a popis jejich dynamiky vývoje a současného stavu.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510339" target="_blank" >QJ1510339: Complex system for improvement of milk and milk products quality and monitoring of health aimed at increasing of the added value of agricultural production in ČR</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Hradišťko
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
8
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce