All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Curent trends in the development of new dairy and non-dairy products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F18%3AN0000095" target="_blank" >RIV/26722861:_____/18:N0000095 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.milcom-as.cz/upload/soubory/obrazky/cicvarek/praha/2018/den_vum/2018_-_06_-_aktualni_trendy_ve_vyvoji_novych_mlecnych_i_nemlecnych_potravin_(peroutkov%C3%A1).pdf" target="_blank" >https://www.milcom-as.cz/upload/soubory/obrazky/cicvarek/praha/2018/den_vum/2018_-_06_-_aktualni_trendy_ve_vyvoji_novych_mlecnych_i_nemlecnych_potravin_(peroutkov%C3%A1).pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Aktuální trendy ve vývoji nových mléčných i nemléčných výrobků

  • Original language description

    PP prezentace: Peroutková, J., Smolová, J.: Aktuální trendy ve vývoji nových mléčných i nemléčných výrobků. XXI. DEN VÚM, 19. 4. 2018, Praha. V přednášce byly zmíněny trendy moderní společnosti v oblasti výživy, které vedou ke zvyšování nutriční hodnotě a přináší konzumentovi nějaké benefity. Jedná se zejména o snižování obsahu cukru a naopak o zvyšování obsahu bílkovin a vlákniny. Pozornost byla také věnována také novým potravinám, bezlaktózovým výrobkům a potravinám bez mléčné matrice, zmíněný byl také význam probiotik.

  • Czech name

    Aktuální trendy ve vývoji nových mléčných i nemléčných výrobků

  • Czech description

    PP prezentace: Peroutková, J., Smolová, J.: Aktuální trendy ve vývoji nových mléčných i nemléčných výrobků. XXI. DEN VÚM, 19. 4. 2018, Praha. V přednášce byly zmíněny trendy moderní společnosti v oblasti výživy, které vedou ke zvyšování nutriční hodnotě a přináší konzumentovi nějaké benefity. Jedná se zejména o snižování obsahu cukru a naopak o zvyšování obsahu bílkovin a vlákniny. Pozornost byla také věnována také novým potravinám, bezlaktózovým výrobkům a potravinám bez mléčné matrice, zmíněný byl také význam probiotik.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů