MEMPROPO 2019 - Membrane processes in food industry and inovations oportunites
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000036" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000036 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
MEMPROPO 2019 - Membránové procesy v potravinářském průmyslu a možnosti inovací
Original language description
Návrh různých možností využití membránových procesů v potravinářském průmyslu.
Czech name
MEMPROPO 2019 - Membránové procesy v potravinářském průmyslu a možnosti inovací
Czech description
Návrh různých možností využití membránových procesů v potravinářském průmyslu.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: New technologies and new food products with membrane processes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
30
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce