Microbiological webinar
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F21%3AN0000051" target="_blank" >RIV/26722861:_____/21:N0000051 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.vri.cz/mikrobiologicky-webinar/" target="_blank" >https://www.vri.cz/mikrobiologicky-webinar/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mikrobiologický webinář
Original language description
Mikrobiologický webinář vznikl ve spolupráci VÚVeL a Výzkumného ústavu mlékárenského v Praze. Tento seminář shrnoval poznatky, které doposud vznikly v rámci projektu MZe. Webinář obsahoval celkem 7 přednášek, jejichž společným jmenovatelem byla bezpečná potravina, a to jak na úrovni spotřebitele, tak v prostředí potravinářského podniku či chovatele potravinových zvířat. Představeny byly výsledky z vyšetření mléčných a masných výrobků z tržní sítě ČR, informace o rezistenci bakterií vůči záhřevu a o vlastnostech laktobacilů izolovaných z trávicího traktu prasat.
Czech name
Mikrobiologický webinář
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910121" target="_blank" >QK1910121: Persistence of selected foodborne-diseases agents, hygienic indicators and the possibilities of their elimination from the environment of food processing plants</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
On-line
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
38
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce