All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Fresh or reheated cheese, containing antifungal active metabolites produced by lactic acid bacteria with a positive effect on cheese shelf life

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000037" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000037 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0037/uv037376.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0037/uv037376.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Čerstvý nebo dohřívaný sýr obsahující antifungálně účinné metabolity produkované bakteriemi mléčného kvašení s pozitivním vlivem na trvanlivost sýru.

  • Original language description

    Technické řešení se týká mléčných výrobků, které obsahují kultury bakterií mléčného kvašení s antifungální aktivitou.

  • Czech name

    Čerstvý nebo dohřívaný sýr obsahující antifungálně účinné metabolity produkované bakteriemi mléčného kvašení s pozitivním vlivem na trvanlivost sýru.

  • Czech description

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910036" target="_blank" >QK1910036: Utilization of various metabolites of wild strains of lactic acid bacteria and yeasts to suppress the occurrence of undesirable fungal contaminants and to prolong the shelf life of dairy and bakery products.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2023

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    37376

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Praha 6, Vokovice, CZ

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    O - Doposud nevyužívaný výsledek