The Dairy minimum
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F24%3AN0000009" target="_blank" >RIV/26722861:_____/24:N0000009 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mlékárenské minimum
Original language description
Workshop se věnoval získávání, složení a kvalitě mléka, základům mikrobiologie a mikroorganismům využívaným v potravinářství. Byly představeny mlékárenské technologie – výroba konzumního mléka a smetany, kysaných výrobků, másla, tvarohu a sýrů. Probrány byly zásady pro výrobu kvalitních a zdravotně nezávadných výrobků, tj. správná výrobní a hygienická praxe (SVP a SHP).
Czech name
Mlékárenské minimum
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha, VUM
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
13
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce