All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The Dairy minimum

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F24%3AN0000009" target="_blank" >RIV/26722861:_____/24:N0000009 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Mlékárenské minimum

  • Original language description

    Workshop se věnoval získávání, složení a kvalitě mléka, základům mikrobiologie a mikroorganismům využívaným v potravinářství. Byly představeny mlékárenské technologie – výroba konzumního mléka a smetany, kysaných výrobků, másla, tvarohu a sýrů. Probrány byly zásady pro výrobu kvalitních a zdravotně nezávadných výrobků, tj. správná výrobní a hygienická praxe (SVP a SHP).

  • Czech name

    Mlékárenské minimum

  • Czech description

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2024

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha, VUM

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    13

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce