Results and course of the Czech rape program in 2021
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26784246%3A_____%2F20%3AN0000032" target="_blank" >RIV/26784246:_____/20:N0000032 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.spzo.cz/wp-admin/admin-ajax.php?juwpfisadmin=false&action=wpfd&task=file.download&wpfd_category_id=3&wpfd_file_id=2162" target="_blank" >https://www.spzo.cz/wp-admin/admin-ajax.php?juwpfisadmin=false&action=wpfd&task=file.download&wpfd_category_id=3&wpfd_file_id=2162</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výsledky a průběh programu Česká řepka v roce 2021
Original language description
Popis výsledků a průběhu programu Česká řepka. Produkce a využití dihaploidních linií, resyntéza řepky, liniové šlechtění, hybridní šlechtění s využitím CMS a autoinkompatibility, testování odolnosti řepky proti chorobám, šlechtění na změněný obsah mastných kyselin. Citace: KLÍMA, Miroslav, Kateřina BĚLSKÁ, Vladislav ČURN, Lenka ENDLOVÁ, Veronika GALIŠOVÁ, Ondřej HEJNA, Jiří HORÁČEK, Jiří HORÁK, Irena HOŠTIČKOVÁ, Eva JOZOVÁ, Klára KOSOVÁ, Vratislav KUČERA, Ivana MACHÁČKOVÁ, Eva PLACHKÁ, Ilja PRÁŠIL, Andrea RYCHLÁ, Miroslav ŘIČICA, Yamen Homaidan SCHMEIT, Iva SMÝKALOVÁ, Jaroslav ŠAFÁŘ, Prokop ŠMIROUS, Vladimír TYLLER, Pavel VÍTÁMVÁS a Viktor VRBOVSKÝ. Výsledky a průběh programu Česká řepka v roce 2021. In: Systém výroby řepky, systém výroby slunečnice: 38. vyhodnocovací sborník: pěstování olejnin v sezóně 2020/21. Praha: Svaz pěstitelů a zpracovatelů olejnin s.r.o., 2021, s. 50–54. ISBN 978-80-88410-06-5.
Czech name
Výsledky a průběh programu Česká řepka v roce 2021
Czech description
Popis výsledků a průběhu programu Česká řepka. Produkce a využití dihaploidních linií, resyntéza řepky, liniové šlechtění, hybridní šlechtění s využitím CMS a autoinkompatibility, testování odolnosti řepky proti chorobám, šlechtění na změněný obsah mastných kyselin.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů