All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Milk, versatile important foodstuff. Physiology of rise, taking care of production and value for human

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F04%3A00011196" target="_blank" >RIV/26788462:_____/04:00011196 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Mléko, všestranně významná potravina. Fyziologie vzniku, péče o produkci a hodnota pro člověka

  • Original language description

    Článek je zaměřen na objasnění současných problémů chovu skotu a zejména mlékařství odborné lékařské veřejnosti. Hlavní témata včetně uvedení vlastních výsledků a názorů jsou: stav chovu skotu; vlivy chovu dojnic na složení a vlastnosti mléka jako hygienu ve smyslu výskytu inhibičních látek a mikroorganismů, na nutriční složky mléka a technologické vlastnosti; zdravotní stav dojnic z pohledu výskytu produkčních poruch; nutriční a dietetické vlastnosti mléka; některé otázky metabolismu dojnic.

  • Czech name

    Mléko, všestranně významná potravina. Fyziologie vzniku, péče o produkci a hodnota pro člověka

  • Czech description

    Článek je zaměřen na objasnění současných problémů chovu skotu a zejména mlékařství odborné lékařské veřejnosti. Hlavní témata včetně uvedení vlastních výsledků a názorů jsou: stav chovu skotu; vlivy chovu dojnic na složení a vlastnosti mléka jako hygienu ve smyslu výskytu inhibičních látek a mikroorganismů, na nutriční složky mléka a technologické vlastnosti; zdravotní stav dojnic z pohledu výskytu produkčních poruch; nutriční a dietetické vlastnosti mléka; některé otázky metabolismu dojnic.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Osteologický buletin

  • ISSN

    1211-3778

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    neuveden

  • Issue of the periodical within the volume

    4

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    30

  • Pages from-to

    3-15

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database