The impacts of health state of mammary gland and corresponding factors on quality and safety of cow milk as foodstuff raw material.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F07%3A%230000025" target="_blank" >RIV/26788462:_____/07:#0000025 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/26788462:_____/07:#0000200
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Dopady zdravotního stavu mléčné žlázy a souvisejících faktorů na kvalitu a bezpečnost kravského mléka jako potravinářské suroviny.
Original language description
Odborná práce je zaměřena na přehled problémů a jejich možných řešení podle následujícího seznamu: vybrané negativní vlivy poruch sekrece mléka a zvýšených počtů somatických buněk, resp. mastitid, na kvalitu mléka a mléčného potravinového řetězce; pětibodový antimastitidní program je stále aktuální; výsledky odhadu vlivu mastitid na výskyt reziduí inhibičních látek; cesty omezování vlivů antibiotik a význam správné praxe dojení; alternativní přístupy ke kvalitě mléka a zdraví vemene; výsledky vlivů hygieny a poruch sekrece mléka na koncentraci volných mastných kyselin mléčného tuku.
Czech name
Dopady zdravotního stavu mléčné žlázy a souvisejících faktorů na kvalitu a bezpečnost kravského mléka jako potravinářské suroviny.
Czech description
Odborná práce je zaměřena na přehled problémů a jejich možných řešení podle následujícího seznamu: vybrané negativní vlivy poruch sekrece mléka a zvýšených počtů somatických buněk, resp. mastitid, na kvalitu mléka a mléčného potravinového řetězce; pětibodový antimastitidní program je stále aktuální; výsledky odhadu vlivu mastitid na výskyt reziduí inhibičních látek; cesty omezování vlivů antibiotik a význam správné praxe dojení; alternativní přístupy ke kvalitě mléka a zdraví vemene; výsledky vlivů hygieny a poruch sekrece mléka na koncentraci volných mastných kyselin mléčného tuku.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mliekarstvo
ISSN
1210-3144
e-ISSN
—
Volume of the periodical
38
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
6
Pages from-to
48-53
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—