The effect of carcass weight of bulls on beef quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F10%3A%230000372" target="_blank" >RIV/26788462:_____/10:#0000372 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv hmotnosti jatečně upraveného těla býků na kvalitu hovězího masa
Original language description
Zvolení optimální hmotnosti jatečných zvířat, respektivě co nejrychlejší dosažení konečné porážkové hmotnosti patří mezi základní faktory, které významným způsobem ovlivňují ekonomickou stránku hospodaření. Příspěvěk na IV. mezinárodní konferenci "Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat", Brno.
Czech name
Vliv hmotnosti jatečně upraveného těla býků na kvalitu hovězího masa
Czech description
Zvolení optimální hmotnosti jatečných zvířat, respektivě co nejrychlejší dosažení konečné porážkové hmotnosti patří mezi základní faktory, které významným způsobem ovlivňují ekonomickou stránku hospodaření. Příspěvěk na IV. mezinárodní konferenci "Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat", Brno.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů