The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000055" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000055 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/4/bull_4_2022_53-56_zabrodska.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/4/bull_4_2022_53-56_zabrodska.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
nivchština
Original language name
A2 mléko
Original language description
Článek pojednává o mléce typu A2. O rozdělení mléčných proteinů, o proteinu beta kasein a jeho rozdělená na typy A1 a A2. O druzích zvířat a o poměrech, ve kterých se A1 a A2 beta kasein u nich vyskytují. Dále pojednává o trávení jednotlivých typů beta kaseinu a o vzniku beta-kaso-morfinu. Na závěr článek pojednává o výhodách A2 mléka oproti A1 mléku.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů