Whey composition database
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F28676092%3A_____%2F12%3A%230000070" target="_blank" >RIV/28676092:_____/12:#0000070 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.membrain.cz/" target="_blank" >http://www.membrain.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Databáze složení syrovátek
Original language description
Whey database consists of analysis of more than 240 whey samples. Samples are divided into categories by whey type (sweet, acid, salty, casein) and by pretreatment type (natural, concentrated by evaporation, reverse osmosis or nanofiltration).
Czech name
Databáze složení syrovátek
Czech description
Whey database consists of analysis of more than 240 whey samples. Samples are divided into categories by whey type (sweet, acid, salty, casein) and by pretreatment type (natural, concentrated by evaporation, reverse osmosis or nanofiltration).
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
JP - Industrial processes and processing
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FR-TI1%2F470" target="_blank" >FR-TI1/470: *Progressive technology of salty cheese whey processing</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.