The Gastronomy of the Period of Charles IV. Several Notes Considering Popularisation of Historically Attractive Topics within Cultural Tourism.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F16%3AN0000238" target="_blank" >RIV/47813059:19240/16:N0000238 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Gastronomie doby Karla IV. Několik poznámek na okraj popularizace historicky atraktivních témat v rámci kulturního turismu.
Original language description
Příspěvek představuje retrogastronomické akce se zaměřením na dvorskou středověkou kuchyni s akcentem na dobu Karla IV., hodnotí míru jejich věrohodnosti v kontextu dostupných historických zpráv a pramenů.
Czech name
Gastronomie doby Karla IV. Několik poznámek na okraj popularizace historicky atraktivních témat v rámci kulturního turismu.
Czech description
Příspěvek představuje retrogastronomické akce se zaměřením na dvorskou středověkou kuchyni s akcentem na dobu Karla IV., hodnotí míru jejich věrohodnosti v kontextu dostupných historických zpráv a pramenů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AB - History
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu
ISBN
978-80-245-2188-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
51-60
Publisher name
Nakladatelství Oeconomica
Place of publication
Praha
Event location
zámek Loučeň
Event date
Jan 1, 2016
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—