The Accounts of the Buda Court of King Vladislaus II (1494-1495)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F19%3AA0000444" target="_blank" >RIV/47813059:19240/19:A0000444 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Účty budínského dvora krále Vladislava II. Jagellonského (1494-1495)
Original language description
Předkládaná kniha je vědeckou edicí vzácně dochovaného účetního svazku Registrum omnium proventuum regalium, v němž byly pod dohledem pětikostelského biskupa a uherského královského pokladníka Zikmunda Ernuszta (resp. jeho zástupce Emericha Dombaiho) v letech 1494–1495 evidovány příjmy a výdaje dvora uherského a českého krále Vladislava II. Jagellonského.
Czech name
Účty budínského dvora krále Vladislava II. Jagellonského (1494-1495)
Czech description
Předkládaná kniha je vědeckou edicí vzácně dochovaného účetního svazku Registrum omnium proventuum regalium, v němž byly pod dohledem pětikostelského biskupa a uherského královského pokladníka Zikmunda Ernuszta (resp. jeho zástupce Emericha Dombaiho) v letech 1494–1495 evidovány příjmy a výdaje dvora uherského a českého krále Vladislava II. Jagellonského.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA16-08176S" target="_blank" >GA16-08176S: Court Accounts of Vladislaus Jagiellon, King of Bohemia and Hungary</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
9788088013846
Number of pages
376
Publisher name
Scriptorium
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—