The "Second Life" of the Culinary Heritage of Czech Silesia
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F21%3AA0000802" target="_blank" >RIV/47813059:19240/21:A0000802 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
"Druhý život" kulinárního dědictví Českého Slezska
Original language description
Text charakterizuje kulinární dědictví Českého Slezka, jeho dochování v pramenech, každodenním životě, individuální a kolektivní paměti a zjišťuje doklady jeho aplikace v současné gastronomii a cestovním ruchu.
Czech name
"Druhý život" kulinárního dědictví Českého Slezska
Czech description
Text charakterizuje kulinární dědictví Českého Slezka, jeho dochování v pramenech, každodenním životě, individuální a kolektivní paměti a zjišťuje doklady jeho aplikace v současné gastronomii a cestovním ruchu.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/DG18P02OVV067" target="_blank" >DG18P02OVV067: Culinary Heritage of the Czech Lands: Memory, Presentation and Education</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Dziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych
ISBN
9788373959156
Number of pages of the result
16
Pages from-to
141-156
Number of pages of the book
310
Publisher name
Uniwersytet Opolski
Place of publication
Opole
UT code for WoS chapter
—