The Culinary Heritage of Austrian/Czech Silesia in the Czech Historiography. The Present State and Perspectivestage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F21%3AA0000803" target="_blank" >RIV/47813059:19240/21:A0000803 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy
Original language description
Text představuje dosavadní výsledky výzkumu kulinární kultury Rakouského/Českého Slezska v 19. a 20. století, shrnuje aktuální výzkum tématu a jeho odborné publikace.
Czech name
Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy
Czech description
Text představuje dosavadní výsledky výzkumu kulinární kultury Rakouského/Českého Slezska v 19. a 20. století, shrnuje aktuální výzkum tématu a jeho odborné publikace.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/DG18P02OVV067" target="_blank" >DG18P02OVV067: Culinary Heritage of the Czech Lands: Memory, Presentation and Education</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Dziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych
ISBN
9788373959156
Number of pages of the result
15
Pages from-to
27-41
Number of pages of the book
310
Publisher name
Universytet Opolski
Place of publication
Opole
UT code for WoS chapter
—