Culinary culture of the Czech lands. Selection Bibliography
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F22%3AA0000986" target="_blank" >RIV/47813059:19240/22:A0000986 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://0067_2022-2vyb_bibl_kk_cz.pdf" target="_blank" >http://0067_2022-2vyb_bibl_kk_cz.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kulinární kultura českých zemí. Výběrová bibliografie
Original language description
Bibliografie poskytuje co nejdetailnější přehled populárně naučných článků, odborných studií, regionálních kuchařek i odborných knih vztahujících se k lidovým jídlům v českých zemích - recepty, způsob přípravy, tradice s nimi spojované. Dělí se na dvě části. První je řazena tematicky, druhá abecedně.
Czech name
Kulinární kultura českých zemí. Výběrová bibliografie
Czech description
Bibliografie poskytuje co nejdetailnější přehled populárně naučných článků, odborných studií, regionálních kuchařek i odborných knih vztahujících se k lidovým jídlům v českých zemích - recepty, způsob přípravy, tradice s nimi spojované. Dělí se na dvě části. První je řazena tematicky, druhá abecedně.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/DG18P02OVV067" target="_blank" >DG18P02OVV067: Culinary Heritage of the Czech Lands: Memory, Presentation and Education</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
9788075105103
Number of pages
621
Publisher name
Slezská univerzita v Opavě
Place of publication
Opava
UT code for WoS book
—