FP6 and its priority - Food quality and safety
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F48532487%3A_____%2F03%3A00006939" target="_blank" >RIV/48532487:_____/03:00006939 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
6. RP EU a jeho 5. priorita - Kvalita a nezávadnost potravin
Original language description
Náplní semináře bylo zdůraznit využití šance účasti ČR v RP EU a informace 5. prioritě - Kvalita a nezávadnost potravin.
Czech name
6. RP EU a jeho 5. priorita - Kvalita a nezávadnost potravin
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
FQ - Public health system, social medicine
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/OK%20436" target="_blank" >OK 436: Branch contact organization - health care</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha - ČLS JEP
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
11
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce