All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The occurrence of Bacillus cereus, Bacillus licheniformis, Streptococcus agalactiae, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Escherichia coli O157 and Listeria monocytogenes within the raw cow´s milk.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F04%3A994474" target="_blank" >RIV/49608851:_____/04:994474 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/16193296:_____/04:994475

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    The occurrence of Bacillus cereus, Bacillus licheniformis, Streptococcus agalactiae, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Escherichia coli O157 and Listeria monocytogenes within the raw cow´s milk.

  • Original language description

    The occurrence of Bacillus cereus, Bacillus licheniformis, Streptococcus agalactiae, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Escherichia coli O157 and Listeria monocytogenes within the raw cow´s milk.

  • Czech name

    Průzkum výskytu patogenní a technologicky škodlivé mikroflóry v mléce a vývoj metod ke zvýšení technologické jistoty a zajištění zdravotní nezávadnosti mléka jako suroviny pro výrobu sýrů.

  • Czech description

    Průzkum výskytu patogenní a technologicky škodlivé mikroflóry v mléce a vývoj metod ke zvýšení technologické jistoty a zajištění zdravotní nezávadnosti mléka jako suroviny pro výrobu sýrů.Průzkum výskytu patogenní a technologicky škodlivé mikroflóry v mléce a vývoj metod ke zvýšení technologické jistoty a zajištění zdravotní nezávadnosti mléka jako suroviny pro výrobu sýrů.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF3162" target="_blank" >QF3162: Research of frequency of pathogenic and technological unfavourable microflora in milk, and the development of methods to the increasing of technological and hygienic guarantee of raw milk using to the produce of cheeses.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    International Symposium on Problems of Listeriosis

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    10

  • Pages from-to

    20-30

  • Publisher name

    Uppsala, Sweden

  • Place of publication

    Uppsala

  • Event location

    Uppsala

  • Event date

    Jan 1, 2004

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article