Nylon bag degradability of crude protein and amino acids of pasture forage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F07%3A%230000291" target="_blank" >RIV/49608851:_____/07:#0000291 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení degradovatelnosti proteinu a aminokyselin metodou in sacco u pastevního porostu
Original language description
V práci byla sledována degradovatelnost dusíkatých látek a aminokyselin ve vzorcích pastevního porostu testovaním pomocí metody in sacco na třech holštýnských dojnicích s bachorovou kanylou. In: Konference VII. Kábrtovy dietetické dny, VFU Brno, 17. 5. 2007. s. 42?46. ISBN 978-80-7305-002-3.
Czech name
Stanovení degradovatelnosti proteinu a aminokyselin metodou in sacco u pastevního porostu
Czech description
V práci byla sledována degradovatelnost dusíkatých látek a aminokyselin ve vzorcích pastevního porostu testovaním pomocí metody in sacco na třech holštýnských dojnicích s bachorovou kanylou. In: Konference VII. Kábrtovy dietetické dny, VFU Brno, 17. 5. 2007. s. 42?46. ISBN 978-80-7305-002-3.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B44037" target="_blank" >1B44037: The Conroll of Process of Milk and Chees Quality by the Essencial Amino Acids Supplementation.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů