All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

3. Milk quality control

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F12%3A%230000551" target="_blank" >RIV/49608851:_____/12:#0000551 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    3. Kontrola jakosti mléka

  • Original language description

    Vzdělávací DVD Mlékařství - 3. Kontrola jakosti mléka - pojednává o limitech a analytických metodách kontroly složení a vlastností syrového kravského mléka (plnění požadavků ČSN 57 0529). Jsou zmíněny významné analytické metody, zejména chemické, fyzikální a mikrobiologické. Je charakterizována práce v mléčných laboratořích. DVD uvádí rovněž kontrolu spolehlivosti analytických výsledků pedagogickým způsobem. Mlékařství, edukativní DVD, 3. Kontrola jakosti mléka; Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzitav Českých Budějovicích. ISBN 978-80-7394-393-6

  • Czech name

    3. Kontrola jakosti mléka

  • Czech description

    Vzdělávací DVD Mlékařství - 3. Kontrola jakosti mléka - pojednává o limitech a analytických metodách kontroly složení a vlastností syrového kravského mléka (plnění požadavků ČSN 57 0529). Jsou zmíněny významné analytické metody, zejména chemické, fyzikální a mikrobiologické. Je charakterizována práce v mléčných laboratořích. DVD uvádí rovněž kontrolu spolehlivosti analytických výsledků pedagogickým způsobem. Mlékařství, edukativní DVD, 3. Kontrola jakosti mléka; Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzitav Českých Budějovicích. ISBN 978-80-7394-393-6

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů