Effect of termostabile lipolytic and proteolytic enzymes of spesies Pseudomonas fluorescens in main komponents and technological characteristics of milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F99%3A3_3_186" target="_blank" >RIV/49608851:_____/99:3_3_186 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.
Original language description
Sledován vliv termostabilních lytických enzymů na tukovou a bílkovinnou složku pasterovaného mléka při takovém počtu psychrotrofního bakterií. resp. Pseudomonas fluorescens, kdy mohou nastat technologické problémy při dalším zpracování. Informace pro mlékárenského technologa o možnosti výskytu rizika degradačních procesů potravinářské suroviny, mezisuroviny a výrobku. Predikční tabulka pro aproximační odhad rizika degradačních změn. Rizika obsahu volných mastných kyselin v důsledku lipolýzy při běžné nebo rizikové kontaminaci mléka.
Czech name
Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP7154" target="_blank" >EP7154: The occurence of psychrotrophic microorganisms in raw cows milk, the effect of proteolytic and lipolytic enzymes on the technological properties of milk.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech J. Food Sci.
ISSN
—
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2000
Issue of the periodical within the volume
33
Country of publishing house
GB - UNITED KINGDOM
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—