All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of termostabile lipolytic and proteolytic enzymes of spesies Pseudomonas fluorescens in main komponents and technological characteristics of milk

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F99%3A3_3_186" target="_blank" >RIV/49608851:_____/99:3_3_186 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.

  • Original language description

    Sledován vliv termostabilních lytických enzymů na tukovou a bílkovinnou složku pasterovaného mléka při takovém počtu psychrotrofního bakterií. resp. Pseudomonas fluorescens, kdy mohou nastat technologické problémy při dalším zpracování. Informace pro mlékárenského technologa o možnosti výskytu rizika degradačních procesů potravinářské suroviny, mezisuroviny a výrobku. Predikční tabulka pro aproximační odhad rizika degradačních změn. Rizika obsahu volných mastných kyselin v důsledku lipolýzy při běžné nebo rizikové kontaminaci mléka.

  • Czech name

    Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.

  • Czech description

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    EE - Microbiology, virology

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EP7154" target="_blank" >EP7154: The occurence of psychrotrophic microorganisms in raw cows milk, the effect of proteolytic and lipolytic enzymes on the technological properties of milk.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    1999

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Czech J. Food Sci.

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2000

  • Issue of the periodical within the volume

    33

  • Country of publishing house

    GB - UNITED KINGDOM

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database