Determination of the content of glucosinolates in the green mass of mustard
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49616552%3A_____%2F22%3AN0000001" target="_blank" >RIV/49616552:_____/22:N0000001 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/26791251:_____/22:N0000009
Result on the web
<a href="https://www.vupt.cz/cz/casopis-uroda" target="_blank" >https://www.vupt.cz/cz/casopis-uroda</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení obsahu glukosinolátů v zelené hmotě hořčic
Original language description
Cílem práce bylo pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie stanovit obsah glukosinolátů v čerstvé nadzemní biomase vybraných genotypů hořčice bílé, sareptské a černé. Realizované analýzy slouží k výběru potencionálně vhodných genotypů s vysokým biofumigačním účinkem a pro stanovení kvalitativních parametrů produkce nadzemní biomasy. Data byla zpracována a vyhodnocena pro potřeby tvorby core kolekcí vybraných materiálů, využitelných ve šlechtitelském procesu.
Czech name
Stanovení obsahu glukosinolátů v zelené hmotě hořčic
Czech description
Cílem práce bylo pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie stanovit obsah glukosinolátů v čerstvé nadzemní biomase vybraných genotypů hořčice bílé, sareptské a černé. Realizované analýzy slouží k výběru potencionálně vhodných genotypů s vysokým biofumigačním účinkem a pro stanovení kvalitativních parametrů produkce nadzemní biomasy. Data byla zpracována a vyhodnocena pro potřeby tvorby core kolekcí vybraných materiálů, využitelných ve šlechtitelském procesu.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910225" target="_blank" >QK1910225: Implementation and use of complex biotechnological methods to characterize and create genetic resources and other materials for mustard food</a><br>
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Úroda 12, roč. LXIX, 2022, vědecká příloha
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Volume of the periodical
LXIX
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
8
Pages from-to
457-464
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—