Traditional Šumava cuisine
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49777513%3A23420%2F22%3A43967483" target="_blank" >RIV/49777513:23420/22:43967483 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tradiční kuchyně Šumavy
Original language description
Film v rámci projektu Název projektu: Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (KuliDěd)Číslo projektu: DG18P02OVV067Termín řešení: 1. 3. 2018 – 31. 12. 2022Poskytovatel/zadavatel: Ministerstvo kultury ČR, Program na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje národní a kulturní identity na léta 2016 až 2022 (NAKI II)Konsorcium řešitelů: Slezská univerzita v Opavě, Národní zemědělské muzeum, s. p. o., Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Czech name
Tradiční kuchyně Šumavy
Czech description
Film v rámci projektu Název projektu: Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (KuliDěd)Číslo projektu: DG18P02OVV067Termín řešení: 1. 3. 2018 – 31. 12. 2022Poskytovatel/zadavatel: Ministerstvo kultury ČR, Program na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje národní a kulturní identity na léta 2016 až 2022 (NAKI II)Konsorcium řešitelů: Slezská univerzita v Opavě, Národní zemědělské muzeum, s. p. o., Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
—
OECD FORD branch
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
—
Carrier ID
—