Cromatografic assessment volatiles' materials' in raw milk.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F00%3A00002659" target="_blank" >RIV/60076658:12220/00:00002659 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Chromatografické stanovení těkavých látek v syrovém mléce
Original language description
Při analýze 13 vzorků syrového mléka od různých dodavatelů byl zjištěn obsah nejméně 20 různých těkavých látek, jejichž koncentrace se pohybovaly v rozmezí setin až jednotek ppm.
Czech name
Chromatografické stanovení těkavých látek v syrovém mléce
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník souhrnů sdělení "XXVII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin."
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
Brno
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—