A simple technique was developed for the isolation of volatile compounds from milk.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F00%3A00002666" target="_blank" >RIV/60076658:12220/00:00002666 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zastoupení a význam nízkomolekulárních sloučenin v mléce Zastoupení a význam nízkomolekulárních sloučenin v mléce a možnost jejich stanovení.
Original language description
Byla vyvinuta jednoduchá technika pro stanovení těkavých látek v mléce. Celkem bylo pozorováno 20 různých látek. Zatím z nich bylo 8 identifikováno.Byla vyvinuta jednoduchá technika pro stanovení těkavých látek v mléce. Celkem bylo pozorováno 20 různýchlátek. Zatím z nich bylo 8 identifikováno.
Czech name
Zastoupení a význam nízkomolekulárních sloučenin v mléce Zastoupení a význam nízkomolekulárních sloučenin v mléce a možnost jejich stanovení.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
ED - Physiology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat : sborník přednášek z 8. mezinárodní konference. České Budějovice
ISBN
80-85645-39-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
JU Zemědělská fakulta
Place of publication
České Budějovice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—