Modified "purge and trap" method for and aceton determination in raw milk.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F01%3A00002967" target="_blank" >RIV/60076658:12220/01:00002967 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení acetonu v syrovém mléce modifikovanou metodou "purge and trap".
Original language description
Metoda "purge and trap" je založena na stripování těkavých látek ze vzorku proudem N2 a jejich následným záchytem na speciálních sorbentech. V našem případě byla jako "sorbent" použita ledová voda. Tato modifikace umožňuje nástřik takto získaného vzorkupřímo do plynového chromatografu. Přesnost a reprodukovatelnost metody je zajišťována pomocí vnitřního standardu. Relativní chyba stanovení acetonu v ověřovaném rozsahu koncentrací (0,05 - 50 ppm) nepřesahuje # 5 %
Czech name
Stanovení acetonu v syrovém mléce modifikovanou metodou "purge and trap".
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník souhrnů sdělení "XXVIII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin."
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
9
Publisher name
MZLU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 7, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—