The influence of forage quality on the production and health unfaultness of milk and meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F04%3A00005243" target="_blank" >RIV/60076658:12220/04:00005243 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv kvality krmiv na produkci a zdravotní nezávadnost mléka a masa
Original language description
Kniha se věnuje možnostem a zásadám využití pícnin při krmení jednotlivých kategorií přežvýkavců, koní a také u zvěře. Popisuje zásady produkce, uskladnění a zkrmování sena a siláže, věnuje se běžným zdravotním potížím souvisejícím se zkrmováním píce.
Czech name
Vliv kvality krmiv na produkci a zdravotní nezávadnost mléka a masa
Czech description
Kniha se věnuje možnostem a zásadám využití pícnin při krmení jednotlivých kategorií přežvýkavců, koní a také u zvěře. Popisuje zásady produkce, uskladnění a zkrmování sena a siláže, věnuje se běžným zdravotním potížím souvisejícím se zkrmováním píce.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
80-7090-744-1
Number of pages
167
Publisher name
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Place of publication
České Budějovice
UT code for WoS book
—