Usage of protein analysis on automated chip electrophoresis Experion for potato genotypes characterization
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F09%3A00010843" target="_blank" >RIV/60076658:12220/09:00010843 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití analýzy bílkovin na automatické čipové elektroforese Experion pro charakterizaci genotypů brambor
Original language description
Metodika poskytuje standardní postup pro charakterizaci genotypů bramboru podle v současné době preferované klasifikace bílkovin hlíz bramboru pomocí nové a moderní techniky - automatické čipové elektroforesy Experion (Experion System, Bio-Rad Laboratories, USA), která zaručuje podmínky objektivní, rychlé, dostatečně přesné a reprodukovatelné, cenově přijatelné a z hlediska požadavků na bezpečnost práce bezpečné analýzy.
Czech name
Využití analýzy bílkovin na automatické čipové elektroforese Experion pro charakterizaci genotypů brambor
Czech description
Metodika poskytuje standardní postup pro charakterizaci genotypů bramboru podle v současné době preferované klasifikace bílkovin hlíz bramboru pomocí nové a moderní techniky - automatické čipové elektroforesy Experion (Experion System, Bio-Rad Laboratories, USA), která zaručuje podmínky objektivní, rychlé, dostatečně přesné a reprodukovatelné, cenově přijatelné a z hlediska požadavků na bezpečnost práce bezpečné analýzy.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B44011" target="_blank" >1B44011: Development and testing of the system of analytical methods for practical characterization of potato cultivars registered in the Czech Republic</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
metodika čipové elektroforézy
Regulation ID
—
Technical parameters
Certifikace udělena MZe ČR dopisem č.j. 879/2009-18020
Economical parameters
vyšší efektivita identifikace odrůd bramboru a odhalení odrůdových příměsí
Certification body designation
MZe ČR
Date of certification
—
Method of use
—