All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The changes in goat milk yield and composition during lactation.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A00012579" target="_blank" >RIV/60076658:12220/10:00012579 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Variabilita v produkci a složení kozího mléka během laktace.

  • Original language description

    Cílem práce bylo vyhodnotit složení mléka během laktace (květen-říjen 2009) u kozy hnědé krátkosrsté. Nejvyšší variabilita byla zjištěna pro produkci mléka (v=22,8%) a obsah tuku (v=24,8%), nejnižší pro obsah laktózy (v=5,9%). Vliv stadia laktace byl provšechny sledované ukazatele (produkce mléka, obsah tuku, bílkovin a laktózy) statisticky vysoce významný (P<0,001).

  • Czech name

    Variabilita v produkci a složení kozího mléka během laktace.

  • Czech description

    Cílem práce bylo vyhodnotit složení mléka během laktace (květen-říjen 2009) u kozy hnědé krátkosrsté. Nejvyšší variabilita byla zjištěna pro produkci mléka (v=22,8%) a obsah tuku (v=24,8%), nejnižší pro obsah laktózy (v=5,9%). Vliv stadia laktace byl provšechny sledované ukazatele (produkce mléka, obsah tuku, bílkovin a laktózy) statisticky vysoce významný (P<0,001).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VII

  • ISBN

    978-80-7375-402-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Jan 1, 2010

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article