The changes in goat milk yield and composition during lactation.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A00012579" target="_blank" >RIV/60076658:12220/10:00012579 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Variabilita v produkci a složení kozího mléka během laktace.
Original language description
Cílem práce bylo vyhodnotit složení mléka během laktace (květen-říjen 2009) u kozy hnědé krátkosrsté. Nejvyšší variabilita byla zjištěna pro produkci mléka (v=22,8%) a obsah tuku (v=24,8%), nejnižší pro obsah laktózy (v=5,9%). Vliv stadia laktace byl provšechny sledované ukazatele (produkce mléka, obsah tuku, bílkovin a laktózy) statisticky vysoce významný (P<0,001).
Czech name
Variabilita v produkci a složení kozího mléka během laktace.
Czech description
Cílem práce bylo vyhodnotit složení mléka během laktace (květen-říjen 2009) u kozy hnědé krátkosrsté. Nejvyšší variabilita byla zjištěna pro produkci mléka (v=22,8%) a obsah tuku (v=24,8%), nejnižší pro obsah laktózy (v=5,9%). Vliv stadia laktace byl provšechny sledované ukazatele (produkce mléka, obsah tuku, bílkovin a laktózy) statisticky vysoce významný (P<0,001).
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VII
ISBN
978-80-7375-402-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—