All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Using of antioxidants by colouring of saussages

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A00012583" target="_blank" >RIV/60076658:12220/10:00012583 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60076658:12410/10:00011707

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Možnosti využití antioxidantů při barvení masných výrobků.

  • Original language description

    Cílem práce bylo optimalizovat složení barvící komponenty pro barvení masných výrobků. Kombinace rostlinných barviv a antioxidantů umožnila dosáhnout odpovídajícího zbarvení masných výrobků a zároveň snížit obsah dusitanové solící směsi v masných výrobcích.

  • Czech name

    Možnosti využití antioxidantů při barvení masných výrobků.

  • Czech description

    Cílem práce bylo optimalizovat složení barvící komponenty pro barvení masných výrobků. Kombinace rostlinných barviv a antioxidantů umožnila dosáhnout odpovídajícího zbarvení masných výrobků a zároveň snížit obsah dusitanové solící směsi v masných výrobcích.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník XL. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin?

  • ISBN

  • ISSN

    1802-1433

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Výzkumný ústav potravinářského průmyslu,l v.v.i.

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem

  • Event date

    Jan 1, 2010

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article