Using of antioxidants by colouring of saussages
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A00012583" target="_blank" >RIV/60076658:12220/10:00012583 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60076658:12410/10:00011707
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti využití antioxidantů při barvení masných výrobků.
Original language description
Cílem práce bylo optimalizovat složení barvící komponenty pro barvení masných výrobků. Kombinace rostlinných barviv a antioxidantů umožnila dosáhnout odpovídajícího zbarvení masných výrobků a zároveň snížit obsah dusitanové solící směsi v masných výrobcích.
Czech name
Možnosti využití antioxidantů při barvení masných výrobků.
Czech description
Cílem práce bylo optimalizovat složení barvící komponenty pro barvení masných výrobků. Kombinace rostlinných barviv a antioxidantů umožnila dosáhnout odpovídajícího zbarvení masných výrobků a zároveň snížit obsah dusitanové solící směsi v masných výrobcích.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XL. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin?
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu,l v.v.i.
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—