All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of Ascophyllum nodosum on rumen fermentation Effect of Ascophyllum nodosum on rumen fermentation Effect of Ascophyllum nodosum on rumen fermentation

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F14%3A43887033" target="_blank" >RIV/60076658:12220/14:43887033 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    VLIV HYDROLYZÁTU MOŘSKÉ ŘASY ASCOPHYLLUM NODOSUM NA BACHOROVOU FERMENTACI

  • Original language description

    Píštělované suchostojné krávy byly rozděleny do dvou skupin - pokusné a kontrolní. Pokusné skupině byl přidáván přípravek Biopolym FZT. Ve vzorcích bachorové tekutiny byl sledován počet nálevníků, pH, obsah těkavých mastných kyselin a čpavku. 26 vzorků pastevního porostu bylo použito pro zjištění vlivu preparátu na změnu stravitelnosti živin metodou in sacco. Počet protozoí se u pokusné skupiny zvýšil. Snížení bachorové fermentace u pokusné skupiny koresponduje se snížením stravitelnosti živin u vzorkůpastevních porostů.

  • Czech name

    VLIV HYDROLYZÁTU MOŘSKÉ ŘASY ASCOPHYLLUM NODOSUM NA BACHOROVOU FERMENTACI

  • Czech description

    Píštělované suchostojné krávy byly rozděleny do dvou skupin - pokusné a kontrolní. Pokusné skupině byl přidáván přípravek Biopolym FZT. Ve vzorcích bachorové tekutiny byl sledován počet nálevníků, pH, obsah těkavých mastných kyselin a čpavku. 26 vzorků pastevního porostu bylo použito pro zjištění vlivu preparátu na změnu stravitelnosti živin metodou in sacco. Počet protozoí se u pokusné skupiny zvýšil. Snížení bachorové fermentace u pokusné skupiny koresponduje se snížením stravitelnosti živin u vzorkůpastevních porostů.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Zootechnika 2014

  • ISBN

    978-80-7394-454-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    7

  • Pages from-to

    136-143

  • Publisher name

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta

  • Place of publication

    České Budějovice

  • Event location

    České Budějovice

  • Event date

    Apr 20, 2014

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article